Gastenboek

Gastenboek

Wil je je ervaringen delen met anderen of gewoon een leuk berichtje achterlaten?
Dat kan in dit gastenboek! Helemaal onderaan kun je een formulier invullen en je berichtje zal dan automatisch worden geplaatst!

230 Reacties

in het “Gastenboek
230 Reacties in het “Gastenboek
 1. Lieve Annemarie ik was helemaal overwelmend wat er gebeurde met mij van kruin tot m’n voeten alles overkwam me en het deed me zo goed alles werdt warm van binnen en ik viel in slaap ik kan het niet omschrijven hoe het was voor mij daar wil ik ze hartelijk voor bedanken de Aartsengelen en jou ook wat je gedaan hebt voor mij de 28 op afstand healing dat meen ik heel oprecht uit de diepste van m’n hart.je bent een oprechte lieve vrouw en ga zo door om de mensen gelukkig te maken,veel liefs en een dikke knuffel van je vriendin Ria.

 2. Lieve Annemarie,

  Ontzettend bedankt voor de mooie, liefdevolle en doeltreffende reading die ik van jou heb mogen ontvangen!
  Je hebt mij de handvatten gegeven die ik nu zo nodig heb.

  Je bent echt goed en ik hoop dat je nog veel mensen mag helpen met jouw gave! Ik zal je zeker aanraden!

  Liefs,

  Daniëlle

 3. Lieve Annemarie,

  Inmiddels heb ik 1fotoreading van jou mogen ontvangen en deze zijn erg waardevol voor mij. De manier waarop je dingen verwoord in de reading brengt zoveel herkenning en liefde en positieve energie met zich mee, erg bijzonder en heel erg mooi! Bedankt .doe mij heel erg goed. Liefs Wendy

 4. Wat een prachtige birthday-reading heb ik van jou gekregen ! Een feest der herkenning voor mezelf en wat mooi dat ik van jou wat handreikingen krijg voor het komende levensjaar. Ik ben heel benieuwd wat dat gaat brengen … Je hebt me een mooi dierbaar cadeau gegeven ! Hartelijk dank.

 5. Lieve Anne-Marie,

  Ik ben zo ongelooflijk blij met je tekening!! Wat is ze prachtig … ik wist niet dat ik zo’n mooie aura had, echt niet … De meeste dingen die je zegt herken ik wel. Ahoewel ik nog niet inzie wat het nieuwe zou zijn dat op komst is, kan ik het wel geloven want door een zeer triestig voorval, dat ik je liever eens persoonlijk vertel, is het alsof ik mezelf op een nieuwe manier ben gaan bekijken. Ik val van de ene verbazing in de andere. Hetgeen je zegt over dat roze en lila, dat voel ik inderdaad al lang, sinds ik een kind ben, maar doordat ik niet wist wat het was, was ik er bang voor en duwde ik het weg. Ik ben echt heel heel erg blij met je tekening. Het bevestigt een aantal dingen die ik al dacht van mezelf en ook van hetgeen anderen mij zeggen. Je hebt me weer wat meer zelfvertrouwen gegeven! Dank je wel !!

 6. Lieve Annemarie,
  Heel erg bedankt voor de mooie auratekening. Je posts, je fb-pagina, het inspireert Me om verder op zoek te gaan naar mijn ware Ik.
  Heel veel Licht en Liefde,
  Ann

 7. Nou ben eindelijk thuis??lag mijn tekening al op me te wachten.ook mooie en herkenbare boodschap.grappig dat je meteen bij osho uitkomt??ik heb heel veel met hem.ik heb ook een tantrische levensstijl vandaar dat oranje?levensenergie.mijn hooggevoeligheid is idd soms lastig maar ook erg mooi.rust en stilte dat is inderdaad erg belangrijk voor mij zeker in deze hectische periode.liefde zachtheid klopt helemaal.superbedankt voor je mooie boodschap en tekening.ik geef hem een mooi plekje in mijn huis.warme hartegroet liefs Jolanda

 8. Lieve Annemarie,

  Ik heb vandaag de auratekening ontvangen en jeetje ik was er even stil van. Wat is ie mooi geworden!
  De boodschap die je geschreven hebt voelde heel eigen en herkenbaar en raakte me.
  Dank je wel voor de mooie woorden en tekening!

  Xx ingrid

 9. Lieve Annemarie,
  heel erg bedankt voor de prachtige auratekening, de tekst heeft mij ook geraakt. Het is zo treffend en zo precies hoe ik ben. allemaal heel herkenbaar.
  dankjewel,
  Jacqueline

 10. Lieve Annemarie,
  Vandaag kreeg ik mijn tekening op bijenwas met een hele mooie boodschap, precies hoe ik nu in het leven sta!
  Ik ga m in wen lijstje doen en ophangwn, zodat ik m kan blijven zien, een energierijke tekening!
  Liefs Joke

 11. Lieve Annemarie

  Enorm mooi dat je het weet te verwoorden en weet uit te beelden wat er om ons heen gebeurd,ga door met je liefdes werk voor andere,jij heb je vleugels al dik verdiend.
  Veel liefde van Boven en de Helpers om jou heen.
  Sjoerd

 12. Lieve Annemarie,
  Ontzettend bedankt voor je prachtige tekeningen. Ze hebben indruk op me gemaakt. De fijne woorden erbij deden me zo goed Het riep bij mij emoties op omdat ik het zo fijn vind dat iemand me begrijpt. en door de uitleg me ook helpt. Ik werd er warm van.

 13. Lieve Annemarie,

  Ik wil jou heel erg bedanken voor je liefdevolle fotoreading. Het schepte inzicht in zaken die voor mij waar ik geen besef van had.

  Ik wens jou het allermooiste en wens dat er meer mensen jou kant op worden “gestuurd” omdat zij bij jou in hele goede handen zijn en omdat je zo waardevol bent en iets waardevols kan meegeven!

 14. Lieve Annemie,

  Dank je voor je B-dayreading, deze was erg raak.

  Ook dank je voor het fijne contact nog even daarna.

  Liefs Nicole

 15. Lieve Annemarie.

  Dank je wel voor de prachtige tekening.
  Wat de energie betreft dat klopt helemaal.
  Er straalt veel liefde vanaf de tekening.
  Ben er blij mee

  Liefs Joke

 16. Lieve Annemarie,

  Heell erg bedankt voor de Gids tekening die ik vandaag heb mogen ontvangen!
  Ik ben heel ontroerd dat ik deze tekening van jou heb.
  Dat doet me heel goed!
  Het is zo fijn dat er mensen zijn zoals jij!

  Lieve groet,

  Els

 17. Lieve Annemarie,

  Ik ben heel aangenaam verrast door je birthday-reading: een heel correcte beschrijving , waardoor ik een beter inzicht in mezelf en tevens bevestiging heb verkregen.

  Dank je wel! , ook voor de prachtige engelenkaart !

  Lieve groeten,
  Anne Marie

 18. Lieve Annemarie
  Dank je voor de mooie gids tekening die ik vandaag heb mogen ontvangen met een hele mooie boodschap van mijn gids .
  Heel toepasselijk
  Dank je .
  Liefs van Erna

 19. Lieve annemarie.
  wat een liefde straal jij uit naar de mensen..je zou bijna zeggen dat jij zelf een engel bent.
  Met veel nieuwsgierigheid volg ik je op FB en bewonder elke weer je verhalen.zo ook jouw gidstekeningen.wat prachtig hoe jij ze kan maken.gelukkig ben ik in het bezit van een gids tekening en vol trots ga ik de tekening in mijn reiki kamer ophangen..bedankt dat je zo iets moois voor mij heb gemaakt..ik hoop dat je er nog vele mag maken voor een andere mensen! Veel liefs….xx

 20. Lieve Annemarie,

  Dankjewel voor de mooie healingen die ik van jou heb mogen ontvangen, mooie bevestigingen voor mij, ook erg emotioneel, maar juist dat is zo’n mooi geschenk, het leven is niet altijd even makkelijk maar door de healingen merk ik wel dat het loskomt, voelt heel goed om los te laten en zo gaan er weer nieuwe deuren open voor mij en mijn gezin.,Ik vind jou fijne warme en liefdevolle energie zou fijn om te mogen ontvangen, het voelt heel vertrouwd aan. Ik vind jou site ook echt prachtig :). Ben erg dankbaar dat ik je heb mogen ontmoeten, ik hoop zo nog meer te groeien, het geeft mij zoveel kracht! Dankjewel lieve Annemarie :)Liefs Sharisma 🙂

 21. Doordat ik ruim 4 maanden geleden mijn tweelingzus ben verloren aan leukemie, merk ik nu hoe goed het mij doet om met mensen als Annemarie om te kunnen gaan via Facebook en wat voor helende werking dit op mij heeft! Je liefde, gaven, kennis en gastvrijheid geven voor mijn gevoel weer wie jij bent en wat jou doel is. Ga zo door en vele mensen zullen zich door jou getroost en gesteund voelen en zich daardoor niet meer zo alleen voelen!
  Lieve groet,
  Margreet van der Steege

 22. Lieve Annemarie,
  Dank je wel voor je mooie tekening en wat je voor mij geschreven hebt.
  En ja misschien moet ik dingen los gaan laten om weer me zelf te zijn en in mijn kracht te staan.
  Ik weet gewoon dat ik het zelf moet doen hoe moeilijk het ook voor me is, om gewoon eens nee te zeggen zonder me schuldig te voelen.
  Je tekening heeft veel met me gedaan, nu moet ik aan de slag er mee voor me zelf.
  Liefst Margriet

 23. ”Lieve Annemarie,

  Ik heb net mijn gidsen tekening ontvangen!
  De tekst was helemaal raak en de tekening liet mij met een glimlach achter elke keer als ik er naar kijk c:
  Het haar van de gids klopt ook heel erg met het vage beeld wat ik van mijn gids had. De zachte kleuren erom heen is ook heel prettig om naar te kijken. In het echt is de tekening zelfs mooier dan zoals je ze ziet op foto’s! Trouwens, je hebt een heel mooi handschrift haha..”

  Een deel van mijn mail/reactie naar Annemarie op het moment dat ik mijn gidsen tekening ontving!

  Liefs,
  Femke

 24. Lieve Annemarie,
  Ik volg je nu een tijd op Facebook. Ik ben onder de indruk van je talent om onze verbondenheid in het heelal, de liefde en het zijn met puurheid met elkander te verbinden. Dit zonder tussenkomst van je eigen behoeften, wensen en noden. Je bent voor mij inmiddels een voorbeeld geworden hoe ik in mijn leven kan staan. Ik zal mijn licht ook op jouw blijven werpen. Liefs, Paul

 25. Lieve Annemarie,

  Inmiddels heb ik 2 readings van jou mogen ontvangen en deze zijn erg waardevol voor mij. De manier waarop je dingen verwoord in de reading brengt zoveel liefde en positieve energie met zich mee, erg bijzonder en heel erg mooi!

  Je bent een bijzonder, mooi en vooral ook lief persoon en de manier waarop je met mensen communiceert is erg prettig en fijn!

  Ik hoop nog regelmatig een reading bij je te mogen doen.

  Veel liefs, Annemiek

 26. Lieve Annemarie, Ik voelde precies wanneer je aan mijn tekening begon, ik liep te huppelen van blijdschap. De tekening met boodschap was heel herkenbaar en meer een bevestiging van wat ik eigenlijk al wist. Er gewoon zijn. Liefs, Lenneke

 27. Lieve Annemarie, wat een prachtig geschenk heb je me geven door de mooie gidsen tekening. De boodschap, de kleuren, de manier van tekenen, alles. Ik kon mijn ogen er niet vanaf houden, het voelde als thuiskomen. Zo eigen en oprecht, het is moeilijk om te beschrijven maar in alles straalt liefde door en dat is uiteindelijk waar alles om draait!

  Liefs Rianne

 28. Lieve Annemarie.
  Dank je voor mijn prachtige tekening en toepasselijke tekst.
  Het was voor mij een bevestiging van iets wat ik al wist/voelde.
  Mijn gids is bij me en zeker als ik bezig ben met het schrijven gedichten.
  Dank je lief mensje, doe je lichtwerk zo voort.
  Liefs,
  Brigitte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *