3 Gratis Lessen in Zijn

3 Gratis Lessen in Zijn

3 Gratis Lessen in ZijnTerug naar de meest eenvoudige staat in jezelf; Zijn!

Zijn, dat wat mij ten diepste bezighoudt en ten diepste inspireert en dat wat ik wil uitdragen naar de wereld toe doormiddel van mijn prachtige online cursus genaamd; Zijn
Waarin eenvoudige maar waardevolle lessen je zullen worden aangereikt, om zo meer en meer jouw Zijn van binnenuit te mogen ervaren, er contact mee te maken en vanuit te leven.
Nu ben je misschien wel nieuwsgierig geworden…
En daarom bied ik je als voorproefje op mijn online cursus Zijn 3 gratis lessen aan om een glimp op te vangen van jouw Zijn!

In deze 3 gratis lessen, ontvang je per les een prachtige meditatie om een glimp op te vangen van jouw Zijn. De lessen zijn eenvoudig, maar in eenvoud schuilt de kracht om tot Zijn te komen.
De lessen ontvang je in je mailbox in een prachtige lesbrief.
Ook vind je in deze lesbrief de mogelijkheid om je ervaring te delen via de facebookgroep die ik hier speciaal voor heb opgericht.

Les 1: Een moment voor jezelf
Les 2: In de stilte van je wezen
Les 3: Iets in jou

Als je je nu in schrijft voor deze 3 gratis lessen, ontvang je de eerste les vandaag nog!
De tweede les ontvang je 3 dagen later en de derde les ook weer 3 dagen later, dit heb ik bewust gedaan omdat de lessen dan rustig op je kunnen inwerken en misschien vind je het wel fijn om de meditatie een paar dagen lang te doen, zodat het een prachtige uitwerking op je zal hebben!

Ik hoop dat het je mag inspireren en je een glimp mag geven van jouw Zijn! En wie weet tot bij mijn online cursus: Zijn

Liefs Annemarie