Activatie

Er wordt tijdens zo’n Activatie echt iets in je ‘’geactiveerd’’. Dit kan een nieuwe laag van bewustzijn zijn, een nieuwe energiestroom die vrij komt. Elke Activatie brengt namelijk een andere energie met zich mee en het kan sowieso op een ieder een andere uitwerking hebben. Dit is namelijk ook afhankelijk van het proces waar jezelf in zit.
Tijdens de Activatie werk ik op energetisch niveau en door middel van mijn gaven kan ik hierdoor bepaalde energieën doorgeven die dan beschikbaar zijn, ter bevordering van jouw spirituele ontwikkeling. Deze energieën kunnen een bepaalde uitwerking op je hebben, omdat er op energetisch niveau wordt gewerkt kan je bepaalde tintelingen voelen, warmte, kou, in slaap vallen, maar ook inzichten krijgen, dit zal allemaal per persoon verschillend zijn.
De dagen na de Activatie kan er ook nog een ‘’nawerking ‘’zijn en dit kan ook nog veel met je doen. De energie die is doorgegeven tijdens de Activatie heeft namelijk wat tijd nodig om in heel je wezen te worden geïntegreerd. Na afloop van de Activatie stuur ik je een verslag toe met daarin die dingen die ik heb gezien tijdens de Activatie en door dit te lezen kan dit ook nog veel bij je in werking gaan zetten. Ook ontvang je altijd een kaartje gelegd voor de dag van de Activatie.
De Afstand Activaties vinden plaats in groepsverband, er kunnen hierdoor meerdere mensen tegelijk meedoen en dit versterkt ook de energie tijdens de Actviatie. Ik vind het heerlijk en bijzonder om op deze manier te mogen werken! Want ik stel mezelf enkel open om de energieën die beschikbaar zijn op die dag van de Activatie door te mogen geven. En elke keer stroomt het enorm! Elke keer maar weer krijg ik na afloop prachtige reacties terug van de mensen die meededen en vertellen ze me dat het ook echt iets met hun heeft gedaan en in werking heeft gezet en dat hun leven niet meer hetzelfde is!
Tijdens elke Volle Maan en Nieuwe Maan organiseer ik sowieso een Afstand Activatie, met een bepaald thema. De maan Activaties kosten in 2022 €20,22 Verder kies ik vaak op gevoel bepaalde datums uit in een maand om op die dag ook een Activatie door te mogen geven.
Het bedrag wat ik hiervoor vraag is vaak symbolisch aan de dag zelf. Bijvoorbeeld 11-1 kost €11,11 of bijvoorbeeld 21-12 kost €12,12 Wil je graag een keer meedoen met een Activatie? Je kunt hierover op de hoogte blijven via mijn Facebook: www.facebook.com/liefdevandeziel Maar je kunt je ook inschrijven voor mijn Nieuwsbrief, want ik stuur vaak de dag ervoor of op de dag zelf nog een mailtje uit voor de Activatie. Inschrijven kan via deze link: https://us3.list-manage.com/subscribe?u=94f0ddae3d4525a80921efa32&id=5336ef317d&fbclid=IwAR1Ev40LnULkXIOO5O-2C4QXawwi2dPvDoFmylKkhurI8V-3CW5qul0LKy8 Hopelijk tot gauw! Bij een van de Activaties! Liefs Annemarie