Als je jarig bent is het toch altijd een bijzondere dag! Je hebt er weer een jaar op zitten, je bent weer een jaar verder, een jaar ouder geworden. In dat jaar heb je bepaalde dingen meegemaakt en als je jarig bent vind ik dat zelf altijd een mooi moment van bezinning, om even terug te kijken op je geleefde jaar en dan vallen ook vaak dingen weer op zijn plek! En ook staat er dan een nieuw levensjaar voor de deur! En wellicht ook nieuwe mogelijkheden en nieuwe stappen die mag je gaan maken. Door middel van een Birthday Reading kan ik jou hier inzichten over geven.

In deze reading kan ik mij afstemmen op jou en jouw energie en aanvoelen welke dingen je hebt meegemaakt, maar ook vertellen in grote lijnen welke stappen jij mag gaan zetten. Ik kan jouw proces, jouw ontwikkeling in bepaalde lijnen vertellen, zodat het jou mag inspireren om verder te gaan op jouw weg! Ook kijk ik naar hoe oud je bent geworden, het getal, want dat bevat ook een speciale betekenis. Ik maak hier dan een mooi pdf bestand van, van ongeveer 3 pagina┬┤s vol van Liefde en Licht, zodat je het nog eens na kunt lezen. Dit alles is vanuit spiritueel oogpunt gezien, dus geen toekomstvoorspellingen, maar zie het als een begeleiding voor jouw ontwikkeling, een begeleiding voor jouw ziel.

Hoe werkt het?

  • Het is handig om een recente foto van jezelf, of meerdere naar mij toe te mailen. Waarop je ogen wel goed te zien zijn. Dan kan ik me afstemmen op jouw energie en van daaruit de Reading maken.