Even voorstellen

Even voorstellen

Ik wil mijzelf graag even voorstellen.
Mijn naam is Annemarie en ik ben nu 33 jaar.
Sinds mijn kinderjaren zie ik en voel ik eigenlijk al veel meer, maar dit besefte ik nooit zo. Het besef is gekomen rond mijn twintigste, toen ik mijzelf afvroeg of het allemaal wel zo ‘gewoon’ was wat ik allemaal zag en voelde.

Als klein meisje van een jaar of 3 zag ik vaak mijn zus, die overleden is.
Mijn zus is eigenlijk anderhalf jaar ouder dan mij.
Ik sprak vaak met haar, ze was vaak om me heen en voor mij bestond ze echt.
Ik dacht dat dit alles normaal was als kind en dat iedereen dit deed.
Toen ik op school kwam vond ik het erg lastig, ik voelde zoveel en ik wou dat allemaal niet voelen al die gevoelens en emoties van andere kinderen, maar ik kon het niet verwoorden. Pas jaren later, vooral nu begrijp ik beter hoe alles zat en leer ik mijzelf nog steeds elke dag beter begrijpen.

‘Vaak later zullen dingen op zijn plaats vallen.
Vaak later zul je dingen beter begrijpen.’

Mijn zus is nog altijd om me heen, ze is een soort van beschermengel voor mij. Af en toe praat ik nog wel eens met haar, maar vaak heb ik ook contact mijn andere gidsen, begeleiders en engelen. Door hun krijg ik veel informatie, inzichten en wijsheden door. Ook gaat dit zo met de Readings en Healings die ik aan mensen geef en de prachtige teksten die door mij heen stromen die ik plaats op mijn Facebook pagina.
Ik word hierin begeleid.

Ik voel meer, ik voel hoe mensen zijn en zich voelen, ik zie meer, beelden van mensen hun doen en laten in het dagelijkse leven, soms ook spontaan beelden van vorige levens, ik weet dingen van te voren, ik krijg dingen door via helderhorendheid, ik proef soms smaken in mijn mond die mij iets meer vertellen, of ik ruik soms bepaalde geuren die er eigenlijk niet zijn maar die mij zo wel meer informatie geven.
Dit alles bij elkaar geeft mij veel informatie wat uitmond in bepaalde inzichten, ingevingen die ik gebruik om mensen te helpen, inzicht te geven in hun zelf en hun leven zodat ze zelf weer een stapje verder kunnen.
De nadruk ligt voornamelijk op wie iemand is diep van binnenuit, vanuit zijn of haar Zijn en ik probeer dit aan te raken in de consulten die ik geef, zodat ik mensen bepaalde inzichten mag meegeven, handvatten en tips om meer van binnenuit te gaan leven, contact te maken met wie ze Zijn. Wat ik doe is een soort van spirituele begeleiding geven voor de mens zijn Ziel, zijn Zijn.
En weetje ik vind dit helemaal geweldig om te mogen doen! Dit geeft mij echt een wow gevoel! Omdat er iets is, wat vele malen groter is dan dat wij als mens zijn.

‘In ieder mens is een lichtje aanwezig in zijn hart, de kunst is om het lichtje aan te steken, zodat de persoon zelf kan en mag gaan stralen vanuit zijn eigen hart.’

Na een 4 jaar lange opleiding op HBO niveau tot paranormaal therapeut te hebben gevolgd aan Het Johan Borgman College in Utrecht, heb ik op 28 juni 2014 mijn diploma ´´Paranormaal therapeut´´ behaald.
Ik heb een eindscriptie geschreven over het onderwerp wat mijn ten diepste inspireert en bezighoud genaamd; Zijn. Deze is hier gratis te downloaden.

Inmiddels ben ik mijn eigen weg gegaan en heb ik een prachtige online praktijk, omdat ik iets te brengen heb aan mensen, de wereld, namelijk hun Zelf! Hun Zijn.
Dit is natuurlijk al aanwezig, in een ieder van ons maar vaak weten we niet meer hoe terug te gaan naar ons binnenste, hoe daar contact mee te maken en vanuit te leven.
Ik vind het heerlijk om dit werk te mogen doen en om iets moois in de wereld teweeg te brengen!
Dit geeft mij een wow effect!
Een bruisende en stromende energie!
Een goed gevoel.
Uitdaging.
En ik weet dat ik hierin word ondersteund door de spirituele wereld, door het leven zelf, dat het mij dat brengt wat juist is om mijn ding te doen, want dat is groter dan dat ik ben.

De laatste ontwikkelingen…
Inmiddels heb ik 2 prachtige Online Programma´s gemaakt 🙂
De Cursus Zijn en de Cursus 11 dagen Liefde voor je Zelf.
Je kunt met beide Online Programma´s beginnen wanneer je maar wilt!
En je kunt dit geheel op je eigen tijd en tempo doen.
Beide Online Programma´s hebben een Basis Programma en een VIP Programma, waaruit je dus kunt kiezen.

Voor meer info over de Cursus Zijn: Cursus Zijn
Voor meer info over de Cursus 11 Dagen Liefde voor je Zelf:
Cursus 11 dagen Liefde voor je Zelf

Liefs Annemarie