Gastenboek

Gastenboek

Wil je je ervaringen delen met anderen of gewoon een leuk berichtje achterlaten?
Dat kan in dit gastenboek! Helemaal onderaan kun je een formulier invullen en je berichtje zal dan automatisch worden geplaatst!

246 berichten in Gastenboek
246 berichten in Gastenboek
 1. Iedere keer weer hele mooie reading en van jou mogen krijgen.
  En steeds weer kan ik er echt wat mee.
  Zuiver en heldere inzichten van Anne Marie.
  Echt heel erg blij mee
  En lees het iedere keer weer terug.
  Liefs Tessa

 2. Lieve Annemarie,

  Dank wederom voor je prachtige reading, die volledig resoneert… Dank voor het leven van jouw missie en het mooier maken van de wereld, voor zovelen…

  Graag tot een volgende ont-moeting..

  Liefs Danielle

 3. Lieve Annemarie,

  Je hebt echt een talent voor Schrijven!
  Want jouw teksten via Facebook zijn zeer inspirerend, vernieuwend en bezitten krachtige eye openers.

  En meedoen aan de activaties zie ik als een weldaad voor mijn innerlijke zelf waardoor ik krachtiger in het leven ben gaan staan en steeds beter kies voor mijn eigen geluk. Dank je wel lieve Annemarie, ik vind je een prachtig persoon!

 4. Waarom ik Annemarie volg.
  Omdat haar site
  Liefde van de ziel heet,
  Dat sprak mij meteen aan .
  Nu doe ik vooral mee aan haar maanactivaties
  De maan is de planeet van mijn sterrebeeld Kreeft.
  Prachtig is dat mijn beleving vaak klopt met hoe Annemarie het ook ervaart.
  Het is voor mij een liefdevolle
  bijzonder contact
  Liefde van de ziel.
  Dank je Annemarie.

 5. Lieve Annemarie,
  Hij was sceptisch maar toen je de healing hebt gegeven lag hij rustig te slapen..sindsdien is het rustig bij hem en heeft de tekst met aandacht gelezen en voert hem ook uit maar zegt hij er komt nog een vervolg hierop..dan weet je dat

 6. Lieve Annemarie
  Wat een mooie Reading heb ik van jou mogen ontvangen! Op het kruispunt waar ik nu sta heb jij voor mij duidelijk in kaart gebracht, dat datgene wat ik weet ook klopt en dat ik daar voor mag gaan. Ik ben erg blij met deze bevestiging, dat extra zetje en die power die je mij stuurt.
  Dankjewel lieve Engel! Liefs Danielle

 7. De healing die ik 8 sept 2017 heb mogen ontvangen was zeer aangenaam..ik ben de dag erna ongesteld weer geworden was een half jaar weg:het voelde aan of er een knopje werd aangetikt. Dank je wel vanaf die tijd is alles anders .

 8. Lieve Annemarie.
  Ik heb een mooie reading van jouw mogen ontvangen. Lees de A-viertjes nog vaak even door.
  Ook waar ik op mocht letten klopte helemaal. En zelf de Engelkaartjes pasten precies in het proces waar ik nu in zit.
  Echt indrukwekkend hoe precies jij iemand kunt beschrijven van een foto.
  Ben ook erg benieuwd naar jouw healing die ik a.s. maandag mag ontvangen.

  Mijn man Ludo was ook erg onder de indruk van jouw healing en voelde zich naar de healing erg goed en licht. Als of er een last van hem was afgevallen.

  Liefs Ludo en Gundi

 9. De volle maan activaties van Annemarie waren enorm mooi! Veel inzichten gehad en zeker de prijs waard. Veel liefs, Kim

 10. Lieve Annemarie,

  Dank je wel voor de Gidsentekening en de bijhorende boodschap. De tekening heeft een mooi plaatsje gekregen in huis zodat ik er bewust contact mee kan maken.
  Dank je wel ook voor de readings die ik al heb mogen ontvangen. Je woorden brengen me op een zachte en veilige manier weer in beweging, richting mijn hart.
  De cursus rond Zelfliefde was een echt cadeautje voor mezelf.
  Ik kijk uit naar de eerste Volle Maan activatie die ik volgende maand mag meemaken.

  Lieve groetjes, Katrien.

 11. Lieve mooie Annemarie,

  De Reading die ik van jou heb mogen ontvangen, daar werd ik zo blij van . Met zoveel liefde gemaakt en overgebracht. Mooi hoe je al mijn kleuren zag en deze mooi kon vertalen wat op dat moment echt bij mij hoorde . Ook de volle maan healings waren erg mooi, bijzonder en voelde de mooie energie heerlijk stromen . Dankjewl lieverd voor al het moois wat je voor mij en heel veel mensen doet. Jij maakt de wereld elke dag n beetje mooier met al jouw liefde! Een dikke knuffel en veel liefs Priscilla

 12. Lieve Annemarie,
  Wat ben ik blij een eerste reading gevraagd te hebben.
  Deze kwam al zo overeen met wie ik op dat moment was, ook qua kleuren die je zag en die ik reeds in mijn schilderijen had gebruikt. En wat een fijne energie bracht die mee.
  Na die reading volgde nog activaties, even mooi en goed voelbaar .
  Ook jouw cursus “Zijn” , allemaal heel liefdevol , de energie heel goed voelbaar. Prachtig gewoon.
  De laatste reading, ja die pastook zo goed bij me, ik kreeg er echt een boost van, en groeien dat je dan doet, omdat er ahw plots een licht heel hard schijnt,en ja , zo zag ik het, maar nu is het zo duidelijk. Ben ik blij dat ik die eerste reading gevraagd heb!!!!
  Vanmiddag nog, op weg naar een niet zo leuke afspraak, kreeg ik even een ongemakkelijk gevoel. Ik vroeg een engel van je kaartlegging, om me te helpen de juiste woorden uit te spreken, en snel voelde ik de energie, en de warme omhulling van de engel.
  Enorm dankbaar en zo blij ben ik !
  Annemarie, je bent een engel!!
  Liefs, Marie Jeanne

 13. Lieve Annemarie,

  Ik ben dankbaar dat ik jou heb mogen leren kennen via FB. Helpt me door een moeilijke tijd die ik nu moet doorstaan. Jou mooie dankbare readings hebben mij veel gedaan. Met hele mooi boodschappen. Dank je wel daarvoor. Heb ook een mooie gidstekening mogen ontvangen. Straalt nog elke dag in mijn woonkamer.
  En de 11 dagen curcus mogen doen. Echt wel rustgevend want ik mag er zijn. Ook de activatie zijn ook mooi. Mooi dat je mensen een andere kijk op het mooie leven kan geven. Echt een prachtig mens ben je.

 14. Hi Annemarie,

  Vandaag een hele fijne reading/healing gehad bij je, alles klopte. De tips neem ik mee, nog bedankt en keep up the good work.

 15. Lieve Annemarie,

  Ook bij mij heb je een mooie healing gedaan. Ik vond het een bijzondere ervaring. IK lag in de tuin op de lounge heerlijk ontspannen mijn hoofd op de schoot van mijn vriend. Ik keek naar de lucht, vredig, naar kleine wolkjes te kijken. Die kleurden in ene een beetje roze. En bij 1 wolkje zag ik een hele mooie kleine regenboog. Heel apart want het regende helemaal niet. Ik zei tegen mijn vriend “kijk een regenboogje”. Mijn vriend verklaarde me eerst voor gek maar toen zag hij het in ene ook. Het was zo’n mooi bijzonder moment. Toen voelde ik me zo dankbaar en gelukkig om alles wat ik had. Mijn vriend mijn kinderen zijn kinderen.
  Afijn s’avonds las ik jouw reading terug. En was zo verbaasd omdat tijdens de reading zag jij roze kleuren en voelde je een vredig gevoel bij mij. Dus hoe bijzonder is dit. Ben zo dankbaar jou te mogen leren kennen en jou te mogen vragen voor een healing of reading. Je bent een mooi bijzondere aardse engel. Dank je wel.

  Liefs Mona

 16. Lieve Annemarie, wat ben ik blij dat jij op mijn pad bent gekomen! Je hebt al veel voor me gedaan in de vorm van ziels- en gidstekeningen, readingen, volle maan en nieuwe maan activaties en niet te vergeten je mooie cursussen 11 dagen Liefde voor jezelf én Zijn! Stuk voor stuk zijn ze allemaal heel waardevol voor me. Alles bevat een bepaalde energie die me keer op keer hebben geholpen om verder te komen op mijn pad en om vooral te groeien! Dankjewel voor dit allemaal! Veel liefs

 17. Lieve Annemarie ik was helemaal overwelmend wat er gebeurde met mij van kruin tot m’n voeten alles overkwam me en het deed me zo goed alles werdt warm van binnen en ik viel in slaap ik kan het niet omschrijven hoe het was voor mij daar wil ik ze hartelijk voor bedanken de Aartsengelen en jou ook wat je gedaan hebt voor mij de 28 op afstand healing dat meen ik heel oprecht uit de diepste van m’n hart.je bent een oprechte lieve vrouw en ga zo door om de mensen gelukkig te maken,veel liefs en een dikke knuffel van je vriendin Ria.

 18. Lieve Annemarie,

  Ontzettend bedankt voor de mooie, liefdevolle en doeltreffende reading die ik van jou heb mogen ontvangen!
  Je hebt mij de handvatten gegeven die ik nu zo nodig heb.

  Je bent echt goed en ik hoop dat je nog veel mensen mag helpen met jouw gave! Ik zal je zeker aanraden!

  Liefs,

  Daniëlle

 19. Lieve Annemarie,

  Inmiddels heb ik 1fotoreading van jou mogen ontvangen en deze zijn erg waardevol voor mij. De manier waarop je dingen verwoord in de reading brengt zoveel herkenning en liefde en positieve energie met zich mee, erg bijzonder en heel erg mooi! Bedankt .doe mij heel erg goed. Liefs Wendy

 20. Wat een prachtige birthday-reading heb ik van jou gekregen ! Een feest der herkenning voor mezelf en wat mooi dat ik van jou wat handreikingen krijg voor het komende levensjaar. Ik ben heel benieuwd wat dat gaat brengen … Je hebt me een mooi dierbaar cadeau gegeven ! Hartelijk dank.

 21. Lieve Anne-Marie,

  Ik ben zo ongelooflijk blij met je tekening!! Wat is ze prachtig … ik wist niet dat ik zo’n mooie aura had, echt niet … De meeste dingen die je zegt herken ik wel. Ahoewel ik nog niet inzie wat het nieuwe zou zijn dat op komst is, kan ik het wel geloven want door een zeer triestig voorval, dat ik je liever eens persoonlijk vertel, is het alsof ik mezelf op een nieuwe manier ben gaan bekijken. Ik val van de ene verbazing in de andere. Hetgeen je zegt over dat roze en lila, dat voel ik inderdaad al lang, sinds ik een kind ben, maar doordat ik niet wist wat het was, was ik er bang voor en duwde ik het weg. Ik ben echt heel heel erg blij met je tekening. Het bevestigt een aantal dingen die ik al dacht van mezelf en ook van hetgeen anderen mij zeggen. Je hebt me weer wat meer zelfvertrouwen gegeven! Dank je wel !!

 22. Lieve Annemarie,
  Heel erg bedankt voor de mooie auratekening. Je posts, je fb-pagina, het inspireert Me om verder op zoek te gaan naar mijn ware Ik.
  Heel veel Licht en Liefde,
  Ann

 23. Nou ben eindelijk thuis??lag mijn tekening al op me te wachten.ook mooie en herkenbare boodschap.grappig dat je meteen bij osho uitkomt??ik heb heel veel met hem.ik heb ook een tantrische levensstijl vandaar dat oranje?levensenergie.mijn hooggevoeligheid is idd soms lastig maar ook erg mooi.rust en stilte dat is inderdaad erg belangrijk voor mij zeker in deze hectische periode.liefde zachtheid klopt helemaal.superbedankt voor je mooie boodschap en tekening.ik geef hem een mooi plekje in mijn huis.warme hartegroet liefs Jolanda

 24. Lieve Annemarie,

  Ik heb vandaag de auratekening ontvangen en jeetje ik was er even stil van. Wat is ie mooi geworden!
  De boodschap die je geschreven hebt voelde heel eigen en herkenbaar en raakte me.
  Dank je wel voor de mooie woorden en tekening!

  Xx ingrid

 25. Lieve Annemarie,
  heel erg bedankt voor de prachtige auratekening, de tekst heeft mij ook geraakt. Het is zo treffend en zo precies hoe ik ben. allemaal heel herkenbaar.
  dankjewel,
  Jacqueline

 26. Lieve Annemarie,
  Vandaag kreeg ik mijn tekening op bijenwas met een hele mooie boodschap, precies hoe ik nu in het leven sta!
  Ik ga m in wen lijstje doen en ophangwn, zodat ik m kan blijven zien, een energierijke tekening!
  Liefs Joke

 27. Lieve Annemarie

  Enorm mooi dat je het weet te verwoorden en weet uit te beelden wat er om ons heen gebeurd,ga door met je liefdes werk voor andere,jij heb je vleugels al dik verdiend.
  Veel liefde van Boven en de Helpers om jou heen.
  Sjoerd

 28. Lieve Annemarie,
  Ontzettend bedankt voor je prachtige tekeningen. Ze hebben indruk op me gemaakt. De fijne woorden erbij deden me zo goed Het riep bij mij emoties op omdat ik het zo fijn vind dat iemand me begrijpt. en door de uitleg me ook helpt. Ik werd er warm van.

 29. Lieve Annemarie,

  Ik wil jou heel erg bedanken voor je liefdevolle fotoreading. Het schepte inzicht in zaken die voor mij waar ik geen besef van had.

  Ik wens jou het allermooiste en wens dat er meer mensen jou kant op worden “gestuurd” omdat zij bij jou in hele goede handen zijn en omdat je zo waardevol bent en iets waardevols kan meegeven!

 30. Lieve Annemie,

  Dank je voor je B-dayreading, deze was erg raak.

  Ook dank je voor het fijne contact nog even daarna.

  Liefs Nicole

 31. Lieve Annemarie.

  Dank je wel voor de prachtige tekening.
  Wat de energie betreft dat klopt helemaal.
  Er straalt veel liefde vanaf de tekening.
  Ben er blij mee

  Liefs Joke

 32. Lieve Annemarie,

  Heell erg bedankt voor de Gids tekening die ik vandaag heb mogen ontvangen!
  Ik ben heel ontroerd dat ik deze tekening van jou heb.
  Dat doet me heel goed!
  Het is zo fijn dat er mensen zijn zoals jij!

  Lieve groet,

  Els

 33. Lieve Annemarie,

  Ik ben heel aangenaam verrast door je birthday-reading: een heel correcte beschrijving , waardoor ik een beter inzicht in mezelf en tevens bevestiging heb verkregen.

  Dank je wel! , ook voor de prachtige engelenkaart !

  Lieve groeten,
  Anne Marie

 34. Lieve Annemarie
  Dank je voor de mooie gids tekening die ik vandaag heb mogen ontvangen met een hele mooie boodschap van mijn gids .
  Heel toepasselijk
  Dank je .
  Liefs van Erna

 35. Lieve annemarie.
  wat een liefde straal jij uit naar de mensen..je zou bijna zeggen dat jij zelf een engel bent.
  Met veel nieuwsgierigheid volg ik je op FB en bewonder elke weer je verhalen.zo ook jouw gidstekeningen.wat prachtig hoe jij ze kan maken.gelukkig ben ik in het bezit van een gids tekening en vol trots ga ik de tekening in mijn reiki kamer ophangen..bedankt dat je zo iets moois voor mij heb gemaakt..ik hoop dat je er nog vele mag maken voor een andere mensen! Veel liefs….xx

 36. Lieve Annemarie,

  Dankjewel voor de mooie healingen die ik van jou heb mogen ontvangen, mooie bevestigingen voor mij, ook erg emotioneel, maar juist dat is zo’n mooi geschenk, het leven is niet altijd even makkelijk maar door de healingen merk ik wel dat het loskomt, voelt heel goed om los te laten en zo gaan er weer nieuwe deuren open voor mij en mijn gezin.,Ik vind jou fijne warme en liefdevolle energie zou fijn om te mogen ontvangen, het voelt heel vertrouwd aan. Ik vind jou site ook echt prachtig :). Ben erg dankbaar dat ik je heb mogen ontmoeten, ik hoop zo nog meer te groeien, het geeft mij zoveel kracht! Dankjewel lieve Annemarie :)Liefs Sharisma 🙂

 37. Doordat ik ruim 4 maanden geleden mijn tweelingzus ben verloren aan leukemie, merk ik nu hoe goed het mij doet om met mensen als Annemarie om te kunnen gaan via Facebook en wat voor helende werking dit op mij heeft! Je liefde, gaven, kennis en gastvrijheid geven voor mijn gevoel weer wie jij bent en wat jou doel is. Ga zo door en vele mensen zullen zich door jou getroost en gesteund voelen en zich daardoor niet meer zo alleen voelen!
  Lieve groet,
  Margreet van der Steege

 38. Lieve Annemarie,
  Dank je wel voor je mooie tekening en wat je voor mij geschreven hebt.
  En ja misschien moet ik dingen los gaan laten om weer me zelf te zijn en in mijn kracht te staan.
  Ik weet gewoon dat ik het zelf moet doen hoe moeilijk het ook voor me is, om gewoon eens nee te zeggen zonder me schuldig te voelen.
  Je tekening heeft veel met me gedaan, nu moet ik aan de slag er mee voor me zelf.
  Liefst Margriet

 39. ”Lieve Annemarie,

  Ik heb net mijn gidsen tekening ontvangen!
  De tekst was helemaal raak en de tekening liet mij met een glimlach achter elke keer als ik er naar kijk c:
  Het haar van de gids klopt ook heel erg met het vage beeld wat ik van mijn gids had. De zachte kleuren erom heen is ook heel prettig om naar te kijken. In het echt is de tekening zelfs mooier dan zoals je ze ziet op foto’s! Trouwens, je hebt een heel mooi handschrift haha..”

  Een deel van mijn mail/reactie naar Annemarie op het moment dat ik mijn gidsen tekening ontving!

  Liefs,
  Femke

 40. Lieve Annemarie,
  Ik volg je nu een tijd op Facebook. Ik ben onder de indruk van je talent om onze verbondenheid in het heelal, de liefde en het zijn met puurheid met elkander te verbinden. Dit zonder tussenkomst van je eigen behoeften, wensen en noden. Je bent voor mij inmiddels een voorbeeld geworden hoe ik in mijn leven kan staan. Ik zal mijn licht ook op jouw blijven werpen. Liefs, Paul

 41. Lieve Annemarie,

  Inmiddels heb ik 2 readings van jou mogen ontvangen en deze zijn erg waardevol voor mij. De manier waarop je dingen verwoord in de reading brengt zoveel liefde en positieve energie met zich mee, erg bijzonder en heel erg mooi!

  Je bent een bijzonder, mooi en vooral ook lief persoon en de manier waarop je met mensen communiceert is erg prettig en fijn!

  Ik hoop nog regelmatig een reading bij je te mogen doen.

  Veel liefs, Annemiek

 42. Lieve Annemarie, Ik voelde precies wanneer je aan mijn tekening begon, ik liep te huppelen van blijdschap. De tekening met boodschap was heel herkenbaar en meer een bevestiging van wat ik eigenlijk al wist. Er gewoon zijn. Liefs, Lenneke

 43. Lieve Annemarie, wat een prachtig geschenk heb je me geven door de mooie gidsen tekening. De boodschap, de kleuren, de manier van tekenen, alles. Ik kon mijn ogen er niet vanaf houden, het voelde als thuiskomen. Zo eigen en oprecht, het is moeilijk om te beschrijven maar in alles straalt liefde door en dat is uiteindelijk waar alles om draait!

  Liefs Rianne

 44. Lieve Annemarie.
  Dank je voor mijn prachtige tekening en toepasselijke tekst.
  Het was voor mij een bevestiging van iets wat ik al wist/voelde.
  Mijn gids is bij me en zeker als ik bezig ben met het schrijven gedichten.
  Dank je lief mensje, doe je lichtwerk zo voort.
  Liefs,
  Brigitte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *