Gastenboek

Gastenboek

Wil je je ervaringen delen met anderen of gewoon een leuk berichtje achterlaten?
Dat kan in dit gastenboek! Helemaal onderaan kun je een formulier invullen en je berichtje zal dan automatisch worden geplaatst!

246 berichten in Gastenboek
246 berichten in Gastenboek
 1. Lieve Annemarie,

  Bedankt voor de mooie gidsen tekening die je voor mij hebt gemaakt! Bij het lezen van de tekst die je erbij hebt geschreven gebeurde er iets heel moois, mijn hart werd volledig verwarmd, een heel bijzonder gevoel. Ik ben er heel erg blij mee! 🙂

  Liefs Marjo

 2. Lieve Annemarie,

  Wow. Bevestigingen die ik nodig had heb ik gekregen. Prachtig dat mijn gevoel toch juist was (en niet de twijfel van het teveel analyseren in mijn hoofd). Ik kan ook ineens veel meer dingen/dingetjes in mijn leven tot dusver verklaren/begrijpen. Dank voor je (snelle) antwoorden. Ik ben helemaal blij nu 🙂

  Liefs,
  Dennis

 3. Lieve Annemarie,

  Heel erg bedankt voor de mooie auratekening, de fotolezing en de dromenuitleg, die ik heel bijzonder
  vind. Ik had het zelf nooit zo gezien.
  De aurakleuren spreken me erg aan en vindt het prachtig.
  De fotolezing vind ik heel mooi en deed me heel goed.

  Alles is heel positief en gaf me een bijzonder gevoel voor mezelf.

  Liefs Nicky

 4. Lieve Anne!
  Mijn dochter en ik mogen nu al enkele jaren n wekelijkse afstandshealing van jou ontvangen!
  We hebben er erg veel baat bij, we zitten in n tijd van transformatie en t wekelijkse duwtje in de rug dat wevan jou ontvangen geeft ons dat extra beetje energie waardoor alles iets soepeler verloopt.,
  Bovendien geven jouw boodschappen en Engelenkaarten die altijd weer spot on zijn ons n beetje extra inzichten mee waarmee wij weer aan de slag kunnen voor die week!
  Mijn dochter zegt iedere keer na jouw healing dat ze zich relaxter en gelukkiger voelt..
  Door haar hooggevoeligheid pikt zij veel spanningen op en na n healing voelt zij zich weer ‘opgeschoond’ en vol goede moed!
  Wij kunnen zeggen dat wij dankzij jouw healings dichter bij onszelf zijn komen te staan en meer in onze kracht!
  Dankjewel daarvoor!
  Liefs, Esther & Ymkje

 5. Lieve Anne, Dank voor de fotolezing en healing die ik van je mocht ontvangen. De antwoorden die ik kreeg brachten alles in een helder perspectief, het bracht me inzichten waardoor ik de situaties waar ik nu in zit beter kan begrijpen en ook een plaatsje kan geven. Er is weer rust in mijn hoofd en hart gekomen en ik ga weer verder aan mezelf werken met de tips die je me gaf. Wens je vast fijne feestdagen en een mooi, liefdevol 2015 toe! Een warme groet, Monica

 6. Lieve Annemarie,

  Dank je wel voor je fotolezing. Het was een mooie bevestiging van wat ik eigenlijk al wist. Ik kan met je adviezen aan de slag.

  Groetjes Dennis T.

 7. Lieve Anne,

  Dank je wel voor de verhelderende fotolezing, prachtige energetische helende tekening en de engelenkaartlegging. Alle drie vormen samen één geheel, waar ik veel positieve kracht uit kan halen, wat ik ook zeker ga doen! Jouw bevestiging geeft me het zelfvertrouwen dat ik op de goede weg zit, zowel in mijn werk als in mijn persoonlijk leven! We houden contact!

  Liefs, Nelly

 8. Lieve Anne,
  Jij hebt mij, door jouw fotolezing dichterbij mijzelf gebracht en de kracht gegeven om mijn pad te volgen. Ik zou het iedereen aanraden. Heel erg bedankt 🙂
  Alle Liefs Ria

 9. Lieve Anne, de fotolezing gaf veel herkenning. Het bevestigt me dat ik op de goede weg zit en het bevestigt dat ik op mn eigen stem mag vertrouwen. Dank voor jouw gaven!

 10. hallo lieve Anne

  weer met heel veel plezier je prachtige tekst mogen lezen in jou nieuwsbrief van juni

  wens je een stralende maand toe

  met een lieve lichtgroet van mij

  frans

 11. Hallo Anne,

  De fotolezing klopte helemaal. Er stonden dingen in die helemaal zo zijn. Het doet goed om ze weer eente lezen zodat het beter doordringt. Ik ben blij dat ik op je website terecht ben gekomen. je doet goed werk. Lieve groetjes Hanny

 12. Hoi Lieve Anne,

  Wederom een verhelderende lezing, ben er blij !!
  Klopt weer helemaal bedankt voor je bevestiging !!

  Tot snel weer
  liefs xx

 13. Lieve Anne,
  Bedankt voor de fotolezingen die je voor mij hebt gedaan! Alle fotolezingen waren erg herkenbaar. Bijzonder om te zien dat dit mogelijk is op afstand aan de hand van alleen een foto. Je hebt mij al meerdere malen goed op weg geholpen en hoop ook met de recente fotolezing weer een stap te kunnen zetten in mijn ontwikkeling. Hartstikke bedankt en we houden contact!
  Liefs Inge

 14. Lieve Anne
  Bedankt voor je fotolezing
  Het moet nog wel even goed tot mij doordringen dat heeft tijd nodig.
  Maar ik ben er heel erg blij mee, het voelt voor mij als een warme deken
  Heel hartelijk bedankt
  Liefs en een vriendelijke groet Gerda

 15. Lieve Anne,

  Bedankt voor de mooie en heldere fotolezingen die je voor mij en mijn zoon hebt gedaan.
  Ze zijn heel herkenbaar en to the point. Ik vind er veel bevestiging in en ook de tips de je hebt gegeven zal ik zeker toepassen. Ook mijn zoon vond de fotolezing erg mooi en herkende zich erin.
  Veel succes verder met het goede en integere werk wat je doet. Je zult er zeker veel mensen mee kunnen helpen.

  Liefs Monique

 16. Fotolezing:
  Lieve Anne,
  Wat een prachtige, maar vooral duidelijke lezing kreeg ik van jou.
  Ja, jij moest op mijn pad komen en ik op de jouwe, om “mooie dingen” voor mijzelf duidelijker te krijgen.
  Jij hebt mij die inzichten mogen aanreiken, waardoor ik (ook al klinkt dat raar), nu nog verder kan omdat ik er nu in kan en mag “geloven”.
  Ik bedank je vanuit mijn hart voor deze prachtige, oprechte en vooral zuivere lezing.
  In liefde,
  Carla

 17. Lieve Anne,
  Nogmaals bedankt voor de reading! Ik kan twee woorden zeggen. Herkenning, en bevestiging! Herkenning in mezelf als persoon, en bevestiging in de keuzes die ik maak. Maar ik heb ook veel stof om over na te denken.
  Bedankt voor de boeken tips.

  Ik wens jou een voorspoedig 2014

 18. Lieve Anne,
  Voor de tweede keer heb je een foto lezing voor me gedaan.
  Ik wil je daar graag voor bedanken want het geeft me een heel goed gevoel om jouw heldere, liefdevolle woorden te lezen.
  Herkenning, bevestiging en steun.
  Dank je wel

 19. Lieve Anne,

  Bedankt voor je fotolezing! Ik herken veel in jouw antwoord en heb een paar mooie tips ontvangen om mezelf beter te leren kennen. Heel veel liefde en geluk gewenst en ik hoop dat je nog veel mensen mag helpen.

  Groetjes,

  Sanne

 20. Ik heb een reading van Anne gekregen
  Het is fijn om zoveel bevestiging en positiviteit te ontvangen.
  Het voelt helder en zuiver. Als een warme steun in de rug.

  Sarissa

 21. Lieve Anne,
  Bedankt voor je mooie fotoreading, het bevestigde wat ik al wist, en ook de boeken die je mij aanraadde helpen mij mezelf beter te aksepteren. Bedankt voor jouw bestaan hier op aarde, om ons allemaal te helpen ! Liefs rogée

 22. Lieve Anne,

  Hartelijk dank voor de mooie tekening. Ik ben er heel erg blij mee en ook zeer verrast. Wat ik heel grappig vind is dat ik hoopte dat de tekening de kleuren paars en lila/roze zou krijgen. Toen ik de envelop openmaakte en zag dat de tekening die kleuren had werd ik best emotioneel zo mooi vond ik het. Terwijl ik de kleuren en de tekening bewonderde voelde ik duidelijk de energie, Ik voelde een tinteling op mijn voorhoofd en daarna op mijn achterhoofd dat zo langs mijn nek naar beneden ging langs mijn ruggengraat. Mijn hele lichaam voelde ik tintelen van mijn handen tot aan mijn voeten en voet zolen toe. In eerste instantie was het een soort koude tinteling maar het veranderde langzaam in een warm gevoel. Ook had ik heel even een druk op mijn borst dat snel weer verdween.

  Ik weet niet wat de energie nog meer bij mij teweeg zal brengen, ik weet zeker dat het mij heel veel goed zal doen.

  Liefs I.

 23. Lieve Anne
  Dank je wel voor de goede fotoreading.
  Het moet nog wel even goed tot me door gaan dringen,
  dat heeft even zijn tijd nodig.
  Dit heb je weer goed gedaan.
  Dank je wel.
  Liefs Lydia

 24. Ben ontzettend blij met de helende tekening , een mooie en warme energie straalt er van af ,
  ik heb hem opgehangen in me woonkamer , en ik voel de liefde en positieve aura’s
  die de tekening met zich meebrengt , ik wil je graag bedanken lieve Anne.

  Groetjes Steven

 25. deze week kreeg ik een helende tekening met de post
  door naar de tekening te kijken kun je heling ervaren.
  Ik voelde acceptatie en vertrouwen, direct daarna een warm gevoel rondom mijn hart. Er gaat veel kracht van uit. Ik heb de tekening bij mijn bed gehangen. tot nu toe kijk ik er elke ochtend 5 minuten naar en voor het slape gaan ook weer. Het mooie van deze tekening is dat hij blijft werken.

 26. Beste Anne,
  Hartstikke bedankt voor de mooie fotoreading die ik enkele weken geleden door jou heb laten doen. Het was ongelooflijk wat je allemaal wist te vertellen over mijn karakter, de trefffende situatie waarin ik mij op dat moment bevond en de persoonlijke aurakleuren. Het klopte allemaal, echt heel erg goed ! Het heeft mij heel erg geholpen en tegelijkertijd ook bevestigd wat ik zelf al ‘aanvoelde’, dus dat is mooi.
  Nogmaals bedankt!

 27. Een tijdje terug heb ik van Anne een geweldig mooie auratekening mogen ontvangen. Deze heeft een mooi plekje in mijn huis en herinnert me aan de fotolezing die ze heeft gedaan. Veel van wat Anne zei herkende ik en heeft me gemotiveerd me meer te verdiepen in hooggevoeligheid. Inmiddels komt er steeds meer ruimte in mijn lijf, omdat ik steeds beter leer om te gaan met mijn hooggevoeligheid en mezelf dus die ruimte gun. Ik mag zijn.

  Namasté

  Renate

 28. Lieve Anne,

  Dank je wel voor de mooie fotoreading die je hebt gemaakt van mijn overleden zoontje Jeroen*.
  Ik kan hier heel veel kracht uit putten.
  Je blijft toch een kanjer.

  Liefs Lydia

 29. Lieve Anne Marie,

  Ik heb drie afstandshealingen van jou mogen ontvangen en op de afgesproken tijd voelde ik vanalles gebeuren! t Voelde echt als n dosis positieve en liefdevolle energie die ik ontving , waardoor ik weer n duwtje in de goede richting kreeg….Ook hielp t me van mijn vastzittende verkoudheidsklachten af te komen….En wat ik heel mooi vind van je, is dat je de inzichten die je bij je healing ontvangt met me deelt….Zodat ik zelf kan werken aan de oorzaak van mijn klachten….En jouw inzichten kloppen altijd, ze raken me in mijn ziel….En dat is de plek vanwaaruit de genezing kan en mag plaats vinden mijns inziens….
  Ik vind t heerlijk om te weten dat wanneer t ff niet zo lekker met mij gaat omdat ik nou eenmaal in n transformatie zit, maar daarbij t ook nog druk heb met mijn baan als zangeres waar ik heel veel van hou, ik n beroep kan doen op jou voor dat duwtje in de rug….Ik denk er ook over om binnenkort n aura-tekening door jou te laten maken!
  Ik waardeer je eerlijkheid, integriteit en betrokkenheid…..
  Tot snel! Liefs, Esther xxx

 30. Lieve Anne,

  Ten eerste, wat een lief mailtje 🙂
  Ik vond het zondag erg fijn en mooi om je te kunnen/mogen helpen met
  eebekening.

  Je bent een mooi mens.

  En mijn complimenten voor je site…..ze is PRACHTIG!

  Liefs,
  Evelien ‘Eefje’

 31. Het is tegenwoordig heel goed zoeken naar iemand die met de juiste intentie en met een zuivere houding mensen probeert te helpen. Anne is zo iemand.
  Blij dat ik haar gevonden heb, een mooi mens! Ik heb veel herkend in de fotolezing en de behandeling op afstand was bijzonder en ontroerend!
  Dankje lieve Anne, het is een belangrijke taak die je hier vervult, je brengt je liefde en je bent hier nodig!
  Liefs, Anneke

 32. Lieve Anne,
  Ongelooflijk wat je vertelde over de foto van mijn dochter!
  Bepaalde dingen die nu voor ons toch bevestigd worden.
  Ik zal zeker bij je terug komen over personen als ik daar iets over
  te weten wil komen.
  Het blijft een mysterie, maar wel heel mooi!!!!
  Groetjes Ellen xxx

 33. Lieve Anne
  Ik heb van jou een fotolezing gehad en herkende heel veel dingen het was ook een soort bevestiging voor mij waar ik heel blij mee ben.
  Ik ben eigenlijk gelijk heel veel dingen gaan lezen op internet over heldervoelendheid ed en heb ook die boeken besteld op jou aanraden.
  Waardoor ik nog meer inzichten hoop te krijgen en ik vind het ook fijn en heb er veel behoefte aan om er over te lezen en daar door ook de dingen die je mee maakt in je leven beter te begrijpen.
  Ja ik heb er heel veel aan gehad ben toch ook bepaalde dingen anders gaan zien en wil je daar voor nog eens bedanken.
  Veel liefs van Petra

 34. Lieve Anne,

  Jij kwam op een grappige manier onder mijn aandacht, namelijk in een “biebboek” waarvan de auteur de zelfde voornaam heeft als jij. Een mooi boek met daarin ook “haar” visitekaartje naar ik dacht. en wat een mooi kaartje dacht ik nog, dat moet wel een bijzonder mens zijn. Maar…… het was ” jouw” visitekaartje Anne ik ben heel blij met jouw reading, omdat het voor mij een erkenning en ook bevestiging is van hoe ik me op dit moment voel.Die bevestiging voelt onbeschrijfelijk goed aan. Ais een kostbaar geschenk beter kan ik het niet verwoorden en als een bewegwijzering bij het vervolgen van hoe verder te gaan.

  Met heelveel dank en respect

  Liefs Tineke

 35. Lieve Anne,
  Dank je wel voor de fotolezing. Dank je wel voor je liefdevolle woorden en bemoedigingen. Je fotolezing was enerzijds erg herkenbaar, waarmee ik mezelf nog meer ga erkennen in wie ik ben en anderzijds heb ik een aantal nieuwe inzichten gekregen. Hetgeen ik al wist heeft een diepere laag bereikt, waardoor ik mezelf nog beter begrijp en meer perspectief krijg op mijn missie op aarde. Ook heb ik heel veel aan de boeken die je me adviseerde! DANK JE WEL, Anne! Dankjewel dat je zo een mooi mens bent en zoveel mag betekenen voor de ander!
  Warme groet, Ilse

 36. Een bijzondere fotolezing voor ons gezin. Zo treffend, zoveel herkenning, maar ook nieuwe dingen die je ons aanreikt, voor een dieper inzicht nu en voor later. Lieve Anne, dankjewel je warmte en integriteit is voelbaar. Ik wens je alle goeds. Warme groet, Patricia

 37. Ik heb van Anne een auratekening ontvangen
  Dat was enorm ontroerend en herkenbaar.
  De uitleg die zij er bijschrijft is positief en een voorzichtige suggestie voor eventuele veranderpunten. De verantwoordelijkheid laat ze bij jou zelf. je bent zelf immers de sturende kracht. het is fijn handvaten te krijgen op zo’n liefdevolle manier.
  Ik kan het aanbevelen.

 38. Lieve Anne,
  Wat een prachtige auratekening en wat een mooie en ware beschrijving van mijn kleindochter Sterre.
  Ik herken hier heel veel in.
  ook al is ze nog klein.
  Dank je wel Anne.
  Warme groet Lydia

 39. Goeienavond Lieve Annne,

  Dank je wel voor mijn mooie aura tekening, ik had je prive al ff gemaild, wou jou hier nog ff zeggen dat je een mooi, lief en warm mens bent en ook jij helpt mensen op de goede weg 😉 ben blij dat ik je tegen kwam op hyves big hug voor jou

  liefs milena

 40. Lieve Anne,
  Ik ben heel erg blij met de mooie tekening die je voor mij hebt gemaakt, hij is zó treffend!
  Mijn dochter is er ook geweldig blij mee, ze herkend ook alles, ook de kleine vond ze ontroerend, ze heeft hem op haar faceboek gezet en ik heb jouw adres er bij gedaan, anderen vinden hem ook heel mooi.
  Toen mijn andere dochter hem zag riep ze gelijk: Ik wil ook, ik wil ook! dus ik neem weer contact met je op.
  Heel erg bedankt en je hoort nog van mij.
  lieve groet, Lia

 41. Lieve Anne,

  Hartelijk dank voor de Foto lezing. Het was zeer verhelderend en duidelijk. Met de tips en adviezen die ik van je kreeg kan ik zeker wat mee. Je hebt mij weer op weg geholpen en ik ben mijn zus dan ook heel dankbaar dat ik jouw site via haar heb gekregen..

  Liefs Irene

 42. De keerzijde van mijn ellende waarmee ik naar je toe ben gekomen, is dat ik een uiterst inlevende, eerlijke en lieve vrouw heb ‘ontmoet’. Uniek. Je hebt me geholpen een groot probleem ten einde te brengen, puur door jouw heldere inzichten en eerlijkheid. Dank je wel en ik wens dat het goede dat je voor anderen doet, naar je terugkomt. Heel veel liefs.

 43. Lieve Anne.
  Ik heb een hele tijd trug een fotolezing van je gehad die was hartverwarmend.
  En heeft me heel veel gebracht.
  En nu vandaag heb ik een Engelenkaartlegging van je gekregen,
  Ik had je drie vragen gestuurt en de antwoorden die ik van je kreeg vielen als puzzelstukjes in elkaar.
  Heel erg bedankt.
  Lieve grietjes Henk.

 44. Lieve Anne
  Ik kwam op je website tercht en werd geraakt door je mooie teksten.
  Je hebt een fotolezing gedaan, en die was hartverwarmend…!
  Zò positief!!! Een stuk bevestiging van je gekregen, nu ga ik er toch echt wat meer mee doen. We houden contact !
  Liefs Frieda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *