Het licht in je.

Een ieder heeft een geweldig mooi licht in zich!
Het straalt altijd! Het is prachtig 🙂

Je zou het kunnen zien als een hele mooie stralende witte diamant in je, een diamant wat net zo groot is als jou zelf en die witte diamant straalt wit licht uit maar tegelijkertijd straalt het ook alle mooie kleuren van de regenboog uit. Heel zacht.
Voel je het licht in je al stralen terwijl je dit leest?

Je kan dit licht, deze diamant in jezelf waar nemen, als je jezelf van binnenuit bekijkt. Net onder je huid zou je het licht kunnen waarnemen wat in jou is, en over je gehele lichaam.
Probeer het maar eens.
Voel je het al, of zie je het al?

Waarborg dit licht in je. Het is jouw licht!
Het is belangrijk voor je 🙂
Door er dagelijks contact mee te maken, al is het maar om het je even zo voor te stellen dat jou licht in je schijnt, jouw diamant straalt, door het even te zien, even te voelen maak je er al contact mee en geef jij het bestaansrecht!
Hierdoor kom je in een staat van gelukzaligheid terecht, je gaat lachen, je voelt je opgewekt.
Je straalt!

Door het licht in jou te waarborgen geef jij jezelf de mogelijkheid om echt te kunnen genieten van het leven maar dan op een dieper niveau.
Door af en toe het licht in jou zelf te zien of te voelen, zul je stralen en zul je het leven op een andere manier ervaren als voorheen.
Want nu weet je dat je diep in jou iets bijzonders bij je draagt, een licht en als je dit licht laat stralen, straalt het overal naar toe en overal heen met als gevolg dat het leven een stuk lichter wordt.