Het magische van het leven.

Pure magie kan altijd overal zomaar te voorschijn komen, beter gezegd het is er altijd maar je moet soms even je ogen er goed voor openen!
En dan wordt het leven magisch voor je ­čÖé

Met pure magie bedoel ik het magische van het leven, de betovering van het leven zien en voelen, ervaren. Dat wat vaak niet in woorden kan worden uitgedrukt, want woorden doen er eigenlijk aan te kort. Het is de stroom van het leven en als je mee gaat met die stroom van het leven, als je weet hoe je je erop kunt afstemmen, hoe je er contact mee kunt maken, dan zul je zien dat er zich allemaal mooie dingen aandienen.
Dit kunnen pure ┬┤┬┤toevallen┬┤┬┤ zijn, wat natuurlijk geen toevallen zijn, het kunnen bepaalde ┬┤┬┤wonderen┬┤┬┤ zijn, wat natuurlijk geen wonderen zijn maar het zijn gewoon pure uitingen van het leven zelf, van gelukzaligheid, liefde, vreugde, vrede, harmonie. Kortom alles wat het hoogste doel dient en enigszins bevat.
Het leven zelf is continue in een stroom van uitstroming, cre├źren, creatie. Het gebeurt continue.
Het leven is overvloedig.

Ik vind het geweldig! Want ik doe dit steeds want ik merk op als ik het niet doe vind ik er allemaal niets aan en is het niet leuk, maar met pure magie wordt het leven magisch…
En ik heb het idee dat ik zo hoor te leven en er iets geweldigs van hoor te maken! Pure inspiratie komt dan van zelf ­čÖé het is toch gratis..

Het zit hem er in om er totaal geen moeite voor te hoeven te doen, enkel de stroom van die pure magie op gang te laten brengen, door je fantasie.
Want je fantasie hoeft niet zo zeer iets te zijn wat niet werkelijk is. Het kan juist een hulpmiddel zijn om tot die pure magie van het leven te komen!
Dat is het enige wat jij zelf hoort te doen, verder hoef je niets te doen, want de rest komt eigenlijk als vanzelf. Het dient zich aan.