In het onderzoek nam deze respons van de beloning toe in

Hersenscan onthult hoe hersenprocessen grappen maken

LONDEN (Reuters Life!) Britse wetenschappers zeggen dat ze hebben ontdekt hoe het menselijk brein reageert op grappenonderzoek, wat zou kunnen helpen moncler jassen heren sale bepalen of pati?nten moncler jassen dames in een vegetatieve toestand positieve emoties kunnen ervaren.

Onderzoekers van de afdeling cognitie en hersenwetenschappen van de Medische Onderzoeksraad gebruikten functionele scans van magnetische resonantie beeldvorming (fMRI) om te kijken en te vergelijken wat er in de moncler heren hersenen van normale mensen gebeurt als ze moncler outlet sale gewone zinnen en grappige grappen horen, inclusief woordspelingen.

Door de hersenen van 12 uitverkoop moncler gezonde vrijwilligers te scannen, ontdekten ze dat de beloningsgebieden in de hersenen veel sterker oplichten bij het verwerken moncler jassen van grappen dan bij het verwerken van moncler jassen dames sale normale spraak. In het onderzoek nam deze respons van de beloning toe in overeenstemming met hoe grappig de deelnemers elk van de grappen vonden.

vond een kenmerkend patroon van hersenactiviteit wanneer de gebruikte grappen woordspelingen waren, Matt moncler uitverkoop Davis, moncler sale die mede leiding gaf aan het onderzoek, zei moncler jas sale in een verklaring. bijvoorbeeld grappen zoals don kannibalen eten clowns? Omdat moncler jas heren sale ze lekker smaken! betrokken hersengebieden moncler outlet voor taalverwerking meer dan grappen waarbij woordspel niet betrokken moncler jassen outlet was.

Hij zei dat het 2018 moncler antwoord opnieuw verschilde van niet-grappige zinnen die woorden bevatten met meer dan ??n betekenis.

hoe het brein moppen en zinnen verwerkt, laat zien hoe taal moncler jas heren bijdraagt ??aan het plezier van het krijgen van een grap. We kunnen dit als maatstaf gebruiken om moncler dames te begrijpen hoe mensen die niet kunnen communiceren normaal https://www.jassenmoncler.nl reageren op grappen, voegde hij eraan toe.

Davis team, waarvan het werk dinsdag in Journal of Neuroscience is gepubliceerd, zei dat ze dit onderzoek mogelijk kunnen gebruiken moncler jas dames om te achterhalen of iemand in moncler jas outlet een vegetatieve staat positieve emoties kan ervaren als een stap die familieleden kan helpen hun gemoedstoestand te begrijpen.

eerder gebruikte fMRI om taalbegrip bij vegetatieve pati?nten te detecteren die op een andere manier kunnen communiceren, zei Tristan Bekinschtein, moncler nederland die ook aan het onderzoek moncler jassen heren heeft gewerkt.

zou nu soortgelijke methoden kunnen gebruiken om te zoeken naar positieve emoties bij deze pati?nten. Dit is erg belangrijk voor de familie en vrienden van deze pati?nten, die willen weten of ze ondanks hun tegenspoed nog plezier en lachen kunnen ervaren moncler jas dames sale.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *