Lord Maitreya is een opgestegen Meester met een heel helder Bewustzijn en zijn energie werkt heel erg verhelderend en brengt Licht! Dit Licht raakt diverse energetische lagen om je heen aan (door tijd en ruimte) het gaat dus heel diep! Het raakt het verleden aan, vorige levens, het heden maar ook de toekomst. En alles wat hier dus mee in verbinding staat; mensen in jouw leven, situaties en noem maar op! Door zijn Licht wordt alles Helder en gezuiverd, gereinigd op hele diepe niveaus. Het is als een soort van Tijdlijn Healing, er wordt een hoop rechtgetrokken tijdens deze Healing. Er worden hele diepe lagen aangeraakt en dit zijn vaak lagen waar je als mens geen weet van hebt, maar toch spelen die lagen wel op in je dagelijks leven. Eigenlijk is deze Healing een Inwijding op zich!
Deze Healing is dan ook speciaal voor die mensen die echt iets heel dieps willen Healen. En voor mensen die echt toe zijn aan the next step in hun leven!

Hoe werkt het?

  • Het is handig om een wat recente foto van jezelf mee te sturen. Zo kan ik me op jouw energie afstemmen tijdens de Healing.
  • We zullen een afspraak maken voor de Healing, een datum prikken en een tijdstip waarop wij beide kunnen. De Healing zal ongeveer 30 minuten duren. Het is fijn als je tijdens de Healing kunt ontspannen en het rustig om je heen is. Je kunt namelijk ook dingen gaan waarnemen tijdens de Healing en je kunt voelen dat er iets gebeurt met jezelf en je lichaam, omdat er op energetisch niveau aan je wordt gewerkt.
  • Na de Healing ontvang je van mij een verslag met dat wat ik heb gezien, heb doorgekregen tijdens de Healing voor jou. Door dit verslag terug te lezen kan er ook nog veel in werking worden gezet. Ook ontvang je een tekst van Lord Maitreya met daarin een oefening wat de Healing kan versterken en als het ware nogmaals activeert in je energieveld.