Door middel van een Reading probeer ik namelijk het beste in jou naar boven te halen! Mijn doel is om door middel van een Reading jou inzichten te geven over jezelf en jouw leven, waardoor je jezelf en je leven anders kan zien en nieuwe mogelijkheden in jezelf en in je leven ontdekt, die jou en jouw leven zullen verrijken. Een Reading is dus positief en opbouwend! Ook geeft een Reading jou handvatten en inzichten om jezelf en je leven op een dieper niveau te leren kennen en uiteindelijk te leven. Mits je dit natuurlijk zelf wilt en er open voor staat. Een Reading kan daardoor een diepe uitwerking op je gaan hebben en op jouw leven, door een Reading kunnen er namelijk echt dingen in werking worden gezet op meerdere niveaus.

  • Het lezen van kinderen, dieren en overleden personen is mogelijk.
  • Een Reading over iemand anders? Dat kan mits diegene ervan op de hoogte is.
  • Ook is het natuurlijk mogelijk om vaker een Reading bij mij aan te vragen, ter ondersteuning van jouw ontwikkelingen en persoonlijke, spirituele groei.

Hoe werkt het?

  • Het is handig om een recente foto van jezelf, of meerdere naar mij toe te mailen. Waarop je ogen wel goed te zien zijn. Zijn er bepaalde dingen die nu in je leven spelen en waar je meer inzicht in zou willen krijgen? Dan mag je dit gerust naar me toe mailen en dan neem ik dit ook voor je mee tijdens de Reading.
  • Je ontvangt de Reading (ongeveer 2 a 3 a4tjes) netjes in een pdf bestand zodat je het zelf kunt opslaan op jouw computer en of kunt uitprinten. (Vaak later nog eens terug lezen doet ook nog veel, soms duurt het namelijk even voordat dingen kunnen worden geplaatst en moeten ze eerst nog gebeuren).